InfoTop
Ashtech - Kontroleri
MobileMapper 120
MobileMapper ® 120 je najnovija generacija Ashtech-ovih ručnih uređaja za mapiranje. Dizajniran za GIS prikupljanje podataka i mapiranje, MobileMapper 120 integriše otvoreni operativni sistem, ugrađen sistem komunikacije i Ashtech-ovu moćnnu BLADE tehnologiju. BLADE omogućava da MobileMapper 120 radi u ekstremnim uslovima GPS-a održavaući visoke tačnosti GIS merenja.
Saznaj više :::>
MobileMapper 10
Kompaktan i lagan, Mobile Mapper 10 je kompletno, lako za korišćenje rešenje za GIS i mapiranje sa metarskom preciznošću prikupljenih podataka. Sa Mobile Mapper 10, organizacije će poboljšati kvalitet geo-referentnih informacija i njihovu produktivnost sa direktnim pozitivnim uticajem na operativne troškove.
Saznaj više :::>
MobileMapper CE
MobileMapper CE nudi najbolje performanse u klasi GPS/GIS prijemnika sa prepoznatljivim vrhunskim karakteristikama Ashtech-ovih uredaja. Dizajniran sa otvorenom softverskom platformom (koristi terenske softvere razlicitih proizvodaca - ArcPad 7.1, DigiTerra, itd.) uz OS Microsoft Windows CE. NET 5.0
Saznaj više :::>
Ashtech FT-1 Terenski Terminal
Novi Ashtech FT-1 terenski terminal je stigao! Ovaj novi terminal je ekstremno robustan, vodootporan, baziran na Windows Mobile 6.1 operativnom sistemu, uključuje Buletooth i Wi-Fi tehnologiju kao i kompletnu alfanumeričku tastaturu.
Saznaj više :::>