InfoTop
Ashtech - OEM GPS/GNSS Kartice
MB 500 Kartica
Sa novom MB500 karticom, Ashtech na OEM tržište donosi jedinstvenu mešavinu tehnologija koje pospešuju RTK dostupnost i integritet podataka. Ugrađena BLADE tehnologija osigurava moćne performanse i patentiran način korišćenja višestrukih GNSS sazvežđa za visoko precizna pozicioniranja i rešenja premera.
Saznaj više :::>
MB100 GNSS Kartica
Kada su ušteda energije, veličina i zahtevne performanse kao što su kvalitet sirovih podataka ili RTK pozicioniranje kritični, Ashtech-ova MB100 GNSS ploča prosto pruža najbolje! Jedinstvena Ashtech-ova BLADE tehnologija i dvofrekventna GPS konfiguracija pružaju neverovatne, dalekometne RTK performanse dok jednofrekventna GPS+GLONASS konfiguracija pruža veći broj satelita za zahtevna okruženja.
Saznaj više :::>
DG 14 Kartica GPS+SBAS Rešenje
Ashtech-ov DG 14 je pristupačni, sub-metarski GPS+Beacon+SBAS prijemnik. Objedinjuje signale SBAS satelita kao što su WAAS, EGNOS i MSAS ili ugrađenog Beacon prijemnika kako bi pružio sub-metarsko diferencijalno pozicioniranje.
Saznaj više :::>
SKYNAV GG12W Kartica
Sa više od 25 godina iskustva u prizvodnji visoko-preciznih prijemnika, Ashtech je razvio OEM GPS+SBAS prijemnik specijalno dizajniran za avio-industriju. Skynav GG12W je idealno pogodan za integraciju sa Technical Standard Order (TSO) Flight Management Systems (FMS) sistemima, zemaljskim referentnim stanicama za sisteme za GPS sletanja i drugim avio sistemima. Kao dodatak tradicionalnim GPS prijemnicima i ISO 9001 standardu, Skynav dizajnerski tim ostao je dosledan svim FAA/RTCA kriterijumima.
Saznaj više :::>