InfoTop
Laserski uređaji za primenu u građevinarstvu
Bosch detektori
Zahvaljujući ultra-širokopojasnoj radarskoj senzorici pronalaze uz najveću preciznost magnetske i nemagnetske metale, električne vodove, drvene grede, pa čak i plastične vodove. Detekcija tačno u milimetar i jednostavan način korišćenja pouzdano sprečavaju krivo bušenje.
Bosch laseri za tačke
Bosch laseri za tačke iskazuju se velikom funkcionalnošću i jednostavnim načinom rukovanja. Obimni program pribora obezbeđuje precizan i brz rad u svakoj fazi izgradnje, čak i na velika rastojanja.
Bosch laseri za linije
Bosch laseri za linije iskazuju se velikom funkcionalnošću i jednostavnim načinom rukovanja. Obimni program pribora obezbeđuje precizan i brz rad u svakoj fazi izgradnje, čak i na velika rastojanja.
Bosch rotacioni laseri
Bosch rotacioni laseri iskazuju se velikom funkcionalnošću i jednostavnim načinom rukovanja. Obimni program pribora obezbeđuje precizan i brz rad u svakoj fazi izgradnje, čak i na velika rastojanja.
Bosch laserski daljinomeri
Najbolji rezultati u svakom segmentu snage. Funkcija za površine zidova u području dometa do 70 m i dodatne funkcije i pogodnosti u segmentu snage 150 m ili 250 m. Među ostalim nudi merenje delimične visine i utvrđivanje visine zgrade iz svake moguće pozicije.
DG711/DG511 serija
Spectra Precision DG711 i DG511 pipe laseri pružaju najveći opseg automatskog nivelisanja u industriji, pružajući brzo i lako setovanje. Ovi laseri su potpuno vodootporni i dizajnirani su za lako održavanje i veliku izdržljivost.
LG20/LP serija
Spectra Precision Laser LG20 generator zraka idealni su za postavljanje vrata, prozora, kabineta i dr. Vršite spoljna postavljanja terasa, bazena sa dodatkom HR250 prijemnika. LG/LP serija lasera idealna je za postavljanje zidova, podnih ili plafonskih uređaja, prenošenje tačaka, podešavanja i nivelaciju.
GL522/GL512 serija
Spectra Precision Laser GL512 jednostepeni i GL522 dvostepeni laseri su snažni, povoljni, automatski laseri koji vrše tri posla : Ravnanje, nivelisanje i vertikalno poravnanje. Poseduju radion daljinsku kontrolu sa ugrađenim displejem.
LL300/LL100/HV101 serija
Spectra Precision ravnajući i pozicioni laseri su najkorišćeniji laseri na svetu. Ovo su najsnažniji laseri na trenutnom tržištu i pružaju mogućnost da svaki posao završite precizno i sigurno. Dostupni su modeli LL300,LL100 i moćni HV101.
HD50/HD100 Ručni daljinomeri
  • Merenje dužina 50/100m
  • Preciznost 1.5mm kroz ceo opseg merenja
  • Merenje površina, zapremina i merenja u kontinuitetu
  • Vidljivi crveni laserski zrak omogućava brzo ciljanje
  • IP54 vodootporan