InfoTop
Laserski uređaji
Laser Technology - GIS laserski uredaji:
TruPulse 360B i TruPulse 360R
TruPulse 360 su lagani i kompaktni laseri pružaju kristalno cistu opticku vidljivost sa podacima prikazanim direktno na zaglavlju displeja, tako da nikada necete skloniti pogled sa cilja. Komunikacija se obavlja pomocu seriskog kabla ili bluetooth-a.
CRITERION RD 1000
Prvi ekektronski merac spicificno dizajniran za šumarstvo koristeci najnovije tehnologije i utvrdene tehnike merenja. Poseduje integrisani senzor potresa za izravranata kosa merenja i obime. Sa podesivom LED mernom skalom podesivog osvetlenja, možete prikupiti visoko precizne podatke sa lakocom i u najizazovnijim uslovima.
IMPULS SERIJA
Impuls laseri su ekstremno pristupacni, robusni i potpuno vodootporni. Spicificno su dizajnirani da rade u najtežim uslovima. Instalirana rešenja pružaju vam mogucnost merenja visina, horizontalnih i vertikalnih dužina, rastojanja izmedu dva objekta i kumulativna rastojanja za racunanje obima. Takode, možete meriti dva udaljena objekta za snimanje promena kote ili racunanje pravaca.
MapStar TruAngle
Ekonomicni, lagani i kompaktni automatski niveliri sa ugradenim kompenzatorom i magnetnim demferom za automatsko horizontiranje vizurne linije. Poseduju beskonacne zavrtnje i mogu se postaviti na tripod sa ravnom ili sfericnom glavom.
Laser Technology - Dvogledi:
Bushnell Fusion 1600
Ultimativno efikasan, naš novi Fusion 1600 ARC spaja najbolje od Bushnell dvogleda sa mogucnostima vodecih svetskih laserskih daljinomera, sve to u dimenzijama normalnog 10x42mm dvogleda. Svaki detalj je uvecan sa bogatim kontrastom i cistom slikom. Jednim pritiskom dugmeta prikazuje tacnu udaljenost od vaše mete od 10 do 1500 metara.
Laserski uredaji za primenu u gradevinarstvu:
DG711/DG511 serija
Spectra Precision DG711 i DG511 pipe laseri pružaju najveci opseg automatskog nivelisanja u industriji, pružajuci brzo i lako setovanje. Ovi laseri su potpuno vodootporni i dizajnirani su za lako održavanje i veliku izdržljivost.
LG20/LP serija
Spectra Precision Laser LG20 generator zraka idealni su za postavljanje vrata, prozora, kabineta i dr. Vršite spoljna postavljanja terasa, bazena sa dodatkom HR250 prijemnika. LG/LP serija lasera idealna je za postavljanje zidova, podnih ili plafonskih uredaja, prenošenje tacaka, podešavanja i nivelaciju.
GL522/GL512 serija
Spectra Precision Laser GL512 jednostepeni i GL522 dvostepeni laseri su snažni, povoljni, automatski laseri koji vrše tri posla : Ravnanje, nivelisanje i vertikalno poravnanje. Poseduju radion daljinsku kontrolu sa ugradenim displejem.
LL300/LL100/HV101 serija
Spectra Precision ravnajuci i pozicioni laseri su najkorišceniji laseri na svetu. Ovo su najsnažniji laseri na trenutnom tržištu i pružaju mogucnost da svaki posao završite precizno i sigurno. Dostupni su modeli LL300,LL100 i mocni HV101.
HD50/HD100 Rucni daljinomeri
  • Merenje dužina 50/100m
  • Preciznost 1.5mm kroz ceo opseg merenja
  • Merenje površina, zapremina i merenja u kontinuitetu
  • Vidljivi crveni laserski zrak omogucava brzo ciljanje
  • IP54 vodootporan