InfoTop
GIS
Nomad
Spectra Precision Nomad® je multi-funkcijski visoko izdržljivi kontroler. Poseduje procesor od 806MHz, li-ion bateriju 5200mAh i integrisane Wireless mogućnosti kao GPS, WiFi 802.11g i Bluetooth. Radi sa 128 MB RAM memorije i 1GB memorije za skladištenje podataka.
MobileMapper 100
MobileMapper ® 100 je najnovija generacija Ashtech-ovih ručnih uređaja za mapiranje. Dizajniran za GIS prikupljanje podataka i mapiranje, MobileMapper 100 integriše otvoreni operativni sistem, ugrađen sistem komunikacije i Ashtech-ovu moćnu BLADE tehnologiju. BLADE omogućava MobileMapper100 da radi u ekstremnim uslovima GPS-a održavajući visoke tačnosti GIS merenja.
MobileMapper 10
Kompaktan i lagan, Mobile Mapper 10 je kompletno, lako za korišćenje rešenje za GIS i mapiranje sa metarskom preciznošću prikupljenih podataka. Sa Mobile Mapper 10, organizacije će poboljšati kvalitet geo-referentnih informacija i njihovu produktivnost sa direktnim pozitivnim uticajem na operativne troškove.
MobileMapper CE
MobileMapper CE nudi najbolje performanse u klasi GPS/GIS prijemnika sa prepoznatljivim vrhunskim karakteristikama Ashtech-ovih uređaja. Dizajniran sa otvorenom softverskom platformom (koristi terenske softvere različitih proizvođača - ArcPad 7.1, DigiTerra, itd.) uz OS Microsoft Windows CE. NET 5.0