InfoTop
Kontroleri
Nomad 900
Spectra Precision ima zadovoljstvo da ponudi novi kontroler Nomad 900. Ovaj mocan i potpuno funkcionalan kontroler standardno dolazi sa procesorom od 806MHz, 128 MB memorije, VGA ekranom, integrisanim Bluetooth i GPS-om. Dostupan je u varijanti sa integrisanim 802.11 Wi-Fi, GSM WWAN i 5 MP kamerom.
Ranger
Spectra Precision Ranger™ pruža vojni nivo dugotrajnosti uz funkcije na koje se geodete oslanjaju. Ispunjava rigorozne MIL-STD-810F vojne standarde za padove, vibracije, vlažnost i ekstremne temperature i to sa IP67, otporan je na vodu i prašinu cuvajuci vaše podatke.
Ranger 3
Treca generacija Spectra Precision® Ranger™ kontrolera nudi veliki svetli ekran osetljiv na dodir, punu alfanumericku tastaturu jednostavnu za korišcenje. Ranger karakterišu Survey Pro i Windows Mobile 6.5, sa mogucnošcu pokretanja svih mobilnih programa ukljucujuci Excel i Outlook.MobileMapper 120
MobileMapper ® 120 je najnovija generacija Ashtech-ovih ručnih uređaja za mapiranje. Dizajniran za GIS prikupljanje podataka i mapiranje, MobileMapper 120 integriše otvoreni operativni sistem, ugrađen sistem komunikacije i Ashtech-ovu moćnu BLADE tehnologiju. BLADE omogućava da MobileMapper 120 radi u ekstremnim uslovima GPS-a održavajući visoke tačnosti GIS merenja.
MobileMapper 10
Kompaktan i lagan, Mobile Mapper 10 je kompletno, lako za korišcenje rešenje za GIS i mapiranje sa metarskom preciznošcu prikupljenih podataka. Sa Mobile Mapper 10, organizacije ce poboljšati kvalitet geo-referentnih informacija i njihovu produktivnost sa direktnim pozitivnim uticajem na operativne troškove.
MobileMapper CE
MobileMapper CE nudi najbolje performanse u klasi GPS/GIS prijemnika sa prepoznatljivim vrhunskim karakteristikama Ashtech-ovih uredaja. Dizajniran sa otvorenom softverskom platformom (koristi terenske softvere razlicitih proizvodaca - ArcPad 7.1, DigiTerra, itd.) uz OS Microsoft Windows CE. NET 5.0
FT-1 Terenski Terminal
Novi Ashtech FT-1 terenski terminal je stigao! Ovaj novi terminal je ekstremno robustan, vodootporan, baziran na Windows Mobile 6.1 operativnom sistemu, ukljucuje Buletooth i Wi-Fi tehnologiju kao i kompletnu alfanumericku tastaturu.