InfoTop
Spectra Precision - Laserski uređaji
DG711/DG511 laseri za cevi
Spectra Precision DG711 i DG511 pipe laseri pružaju najveći opseg automatskog nivelisanja u industriji, pružajući brzo i lako setovanje. Ovi laseri su potpuno vodootporni i dizajnirani su za lako održavanje i veliku izdržljivost.
Saznaj više :::>
LG20/LP portabl laserski uređaji
Spectra Precision Laser LG20 generator zraka idealni su za postavljanje vrata, prozora, kabineta i dr. Vršite spoljna postavljanja terasa, bazena sa dodatkom HR250 prijemnika. LG/LP serija lasera idealna je za postavljanje zidova, podnih ili plafonskih uređaja, prenošenje tačaka, podešavanja i nivelaciju.
Saznaj više :::>
GL522/GL512 laseri za ravnanje, nivelisanje i vertikalno poravnanje
Spectra Precision Laser GL512 jednostepeni i GL522 dvostepeni laseri su snažni, povoljni, automatski laseri koji vrše tri posla : Ravnanje, nivelisanje i vertikalno poravnanje. Poseduju radion daljinsku kontrolu sa ugrađenim displejem.
Saznaj više :::>
LL300/LL100/HV101 ravnajući i pozicioni laseri
Spectra Precision Ravnajuci i Pozicioni Laseri su najkorišćeniji laseri na svetu. Ovo su najsnažniji laseri na trenutnom tržištu i pružaju mogućnost da svaki posao završite precizno i sigurno. Dostupni su modeli LL300,LL100 i moćni HV101.
Saznaj više :::>